5 Ιστοσελίδες για freelancers
23 November 2015

Βρισκόμαστε σε μία εποχή που όλοι ψάχνουμε για κάτι επιπλέον. Είτε για να έχετε επιπλέον εισόδημα, είτε για να είστε τα αφεντικά του εαυτού σας, είτε για να γίνεστε πιο δημιουργικοί, το freelancing είναι είναι η λύση που πολλοί αναζητάτε.

Θέλοντας να σας βοηθήσουμε, σας συστήνουμε 5 ιστοσελίδες όπου θα μπορείτε να προσφέρετε τις freelancing υπηρεσίες σας, κερδίζοντας εισόδημα, αλλά και εμπειρία!

  1. AtYourService - atyourservice.com.cy   

Η πιο γνωστή ιστοσελίδα για ελεύθερους επαγγελματίες στην Κύπρο! Το συν αυτής της ιστοσελίδας είναι ότι οι πελάτες βαθμολογούν τους επαγγελματίες στο τέλος της κάθε εργασίας - έτσι θα μπορείτε να ξεχωρίσετε για την ποιότητα της εργασίας σας σε σχέση με τους υπόλοιπους!

  1. Freelancer - freelancer.com 

Άλλη μία ιστοσελίδα από την οποία μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε. Ακόμα και μέσω διαγωνισμών που γίνονται, μπορείτε να αναδειχθείτε οι πιο ικανοί για να αναλάβετε projects πελατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και η NASA έχει απευθυνθεί στο freelancer.com!

  1. Peopleperhour - peopleperhour.com 

Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη δική σας επιχείρηση, έχοντας σαν μοναδικό εργαλείο τον υπολογιστή σας. Έχοντας βοηθήσει πολύ κόσμο, το peopleperhour.com είναι ομολογουμένως η εναλλακτική λύση για πολλούς ανεξάρτητους επιχειρηματίες!

  1. Envato - envato.com 

Η κατάλληλη ιστοσελίδα για να είσαι δημιουργικός επί πληρωμή! Με βάση την Αυστραλία το envato.com έχει σκοπό να κατακτήσει τους freelancers του κόσμου, ειδικά όσον αφορά σχεδιαστές και developers. 

  1. Fiverr - fiverr.com 

Ίσως και η πιο εύχρηστη ιστοσελίδα για κάθε είδους freelancer. Έχοντας το πιο εύκολο σύστημα και με την πιο μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, σίγουρα από τη στιγμή που θα αρχίσετε να δουλεύετε με το fiverr, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε!

Η επιλογή είναι δική σας! 

{{Talk to us}}

Our Customers

Many companies trust us,
for their online presence