Ο Νέος Αλγόριθμος της Google για τις ιστοσελίδες που είναι “mobile friendly” , μπαίνει σε εφαρμογή στις 21 Απριλίου.
17 April 2015

Αυτός ο αλγόριθμος της Google θα περιλαμβάνει επίσημα “φιλικούς” για κινητές συσκευές παράγοντες χρηστικότητας και ευρετήριο εφαρμογών.

Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι “φιλική” προς κινητά, καθώς τώρα είναι πιο σημαντικό από ότι ήταν ποτέ. Η Google ανακοίνωσε ότι έχει κάνει δύο σημαντικές αλλαγές στον αλγόριθμο αναζήτησης σε σχέση με την κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης για κινητά.

Η Google θα χρησιμοποιεί τους “φιλικούς προς κινητά” παράγοντες αποτελεσμάτων αναζήτησης από κινητά από τις 21 Απριλίου 2015, όπου θα αρχίσουν να κατατάσσονται εφαρμογές για κινητά που συμμετέχουν στo ευρετήριο εφαρμογών για συνδεδεμένους χρήστες, και θα εμφανίζονται καλύτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά.

Οι παράγοντες της Google κατάταξης από κινητά, όχι μόνο θα χαρακτηρίσουν την ιστοσελίδα σας ως “φιλική” προς κινητά, αλλά θα αποφασίσουν επίσης για το εάν η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να κατατάσσεται σε υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα της αναζήτησης. Η Google είπε ότι αυτή η αλλαγή στον αλγόριθμο θα έχει “σημαντικές επιπτώσεις” στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά, έχοντας αντίκτυπο σε όλες τις γλώσσες παγκοσμίως.

H Google δήλωσε ότι “οι χρήστες θα μπορούν ευκολότερα να παίρνουν σχετικά και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα αναζήτησης που έχουν βελτιστοποιηθεί για τις συσκευές τους.”

Για να προετοιμαστείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αναφορές χρηστικότητας της Google για κινητά, καθώς και το “φιλικό” προς κινητά εργαλείο δοκιμών . Μπορείτε επίσης να δείτε τις κατευθυντήριες γραμμές της Google για κινητά.

Η Google δήλωσε ακόμη ότι αρχίζοντας από τώρα, οι εφαρμογές που υπάρχουν στο ευρετήριο από το Google μέσω της εφαρμογής Ευρετηρίου θα αρχίσουν να ταξινομούνται καλύτερα στην αναζήτηση μέσω κινητού τηλεφώνου. Η Google είπε ότι αυτό θα λειτουργήσει μόνο για συνδεδεμένους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τις 21 Απριλίου, εάν η ιστοσελίδα σας είναι “mobile friendly” θα έχει υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης από κινητά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα διαγραφεί από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. 

{{Talk to us}}

Our Customers

Many companies trust us,
for their online presence